Jak připravit dětskou party

První oslava narozenin Vašeho dítěte, na kterou si přivede kamarády je pro Vás velice důležitá. Chcete přece, aby si to Váš miláček maximálně užil.

Jak na dětskou party?

Zkuste se na chvíli zastavit, vrátit se do dětských let a vzpomeňte si, co jste si jako děti nejvíce přáli od narozeninové oslavy? Dopřejte to i svému dítěti, určitě bude šťastné a vděčné. Rádi Vám poradíme, jak na to.

  • Hlavně barvy

Je obecně známo, že děti barvy milují, tudíž je skvělý nápad nakoupit například barevné lampiony či girlandy, také existuje množství barevných kloboučků, barev na obličej či konfetových ohňostrojů. Také děti určitě ocení bazének naplněný pestrobarevnými míčky.

  • Myslete na jeho oblíbenou pohádku

Zkuste oslavu zaměřit na určité téma, jako například oblíbený kreslený hrdina nebo zrovna celá pohádka, zkuste také vymyslet například nějaké hry či soutěže na obdobné téma – na to děti jistě nezapomenou. A pokud dostanou jako výhru různé postavičky z té pohádky, budou jim oči zářit štěstím.

  • Diskotéka

Holčičky se již od malička připravují na diskotéky – rády tancují, tak jim připravte dostatek dětský písniček z pohádek nebo filmů a uspořádejte jim diskotéku pro ty nejmenší, uvidíte, jak je zábava rozjede.

 

  • Jaké občerstvení?

Pokud nechcete mít všude po koberci drobky a nepořádek, zapomeňte na klasické chlebíčky, ale připravte spíše mini občerstvení – jako například minipizzy, jednohubky, ovoce nakrájené na kostičky, například v melounu a na pití samozřejmě nesmí chybět dostatek dětského šampaňského a samozřejmě ovocné džusy a barevné šťávy.

  • Dejte jim sladkosti

Po pokoji rozmístěte lízátka a bonbony tak, aby byly součástí nějakých her či soutěží – nebo prostě nechte děti, aby bonbony hledali a úlovky si nechali – ale zvolte spíše měkké či želatinové bonbóny, než tvrdé roksy, ze kterých by děti mohly bolet zoubky.

Tahle dětská party je důležitá jak pro Vaše dítě, tak pro Vás, jelikož dobře víte, jak to utíká. Za chvíli bude Vaše dítě v pubertě a Vy si budete moct o pořádání takových oslav už jen zdát. Tak si to pořádně užijte.