Vonné tyčinky nejsou jen zdrojem příjemného aroma

K vyvolání konkrétních reakcí lze použít vůně. Například; podporovat relaxaci, spánek, koncentraci, stimulovat kreativitu, zvyšovat motivaci a zvyšovat sexuální touhu. Kromě toho existuje také celá řada náboženských, estetických a praktických důvodů. Další dimenzí je, že konkrétní vůně nebo přísady lze použít pro konkrétní účely.

Když zjistíte, jak používat vonné tyčinky, dočkáte se nejen provonění interiéru.

Uvolnění a odpočinek

Stočte se na pohovce s šálkem čaje, knihou a příjemnou hudbou. Případně si vykoupejte a vyměňte svíčky za vonnou tyčinku nebo dvě. Vůně vylepší váš den, což vám umožní dát vám čas a prostor daleko od každodenních potíží.

Stres a úzkost

Krok od relaxace – snižte tělesné aktivity, jako je srdeční frekvence a dýchání. Také povzbuďte svou mysl, aby se přestala trápit a závodila od jedné věci k druhé.

Minerály jsou další možností, jak zbavit tělo stresu. Minerální náramky mají léčivé účinky a navíc skvěle doplní váš outfit.

Meditace

Vonné tyčinky jsou v mnoha náboženských praktikách k prohloubení pozornosti, zvýšení smyslů a povznesení vlastního ducha při cvičení meditace.

Kreativita

Dobře vybraná vůně může být použita k posílení vašich vlastních schopností, stimulaci nápadů a zlepšení duševní výkonnosti.

Spánek

Nespavost je rostoucí utrpení, zejména v naší moderní, zrychlené společnosti. Levandule je zvláště spojována s klidným spánkem. Hoření vonné tyčinky při usínání je mnohem bezpečnější než použití svíčky s otevřeným plamenem.

Sexuální touha

Mysl je mocná věc, kterou tyto afrodiziakální vůně snadno aktivují.

Jóga

Pomozte soustředit mysl a připravit tělo vytvořením správné aromatické atmosféry. Děláte-li takovou přirozenou a zdravou činnost, budete se chtít vyhnout všemu, co je umělé, toxické nebo jen vyrušovat.