Luxusní ubytování v korunách stromů? Zažijete ho u Ještědu

Chtěli byste zažít něco netradičního a zajímavého? V takovém případě je potřeba vyrazit daleko z domova, ale zapomeňte na běžné hotely, protože ty vám žádný zážitek nepřinesou. Senzační zážitek vám přinesou luxusní domy na stromech, ve kterých se můžete ubytovat. Jen si představte, že jste ubytovaní v korunách stromů, kolem sebe máte jen les a krásnou přírodu. Nabízí se vám Treehouse Ještěd, unikátní domy na stromě, které jsou zasazeny do horské přírody.

Ubytování, které by měl vyzkoušet každý

Nejde jen o místo, kde budete trávit noci, v domech na stromě zažijete něco jedinečného, jsou sice luxusně vybavené, ale není v nich elektřina. To proto, abyste nestrávili svůj cenný čas koukáním na televizi, do počítače nebo do telefonu. Teprve zde si uvědomíte, co je v životě důležité. Můžete se věnovat všemu, na co jste doposud neměli čas, můžete přemýšlet o svém životě, věnovat se svému protějšku nebo se bavit s přáteli. Když vyjdete z domu na stromě, přivítá vás krásný výhled na Ještěd, Ralskou pahorkatinu, Bezděz a široké okolí.

Můžete si lehnout do houpací sítě na terase a kochat se tou krásou, přes den můžete podnikat výlety do okolí, užívat si venkovní saunu nebo třeba grilovat. Zjistíte, že k radosti vám nechybí vůbec nic. Je důležité občas si odpočinout od života plného starostí a povinností. Zde poznáte důležité životní hodnoty a můžete konečně svobodně přemýšlet. Jelikož zde neuslyšíte městský hluk ani neuvidíte další lidi, zjistíte, jak je krásné si odpočinout od městského ruchu a být v klidné přírodě. Večer vás překvapí hvězdná obloha a vy ji můžete sledovat a u toho třeba popíjet víno se svým protějškem. Jakmile jednou vyzkoušíte ubytování v korunách stromů, navždy vás to změní a budete si chtít tento senzační zážitek zopakovat. Zajímá vás více informací? Najdete je na Treehousejested.cz.